Höstnaglar

Oj, har visst glömt visa de här naglarna. De blev inte så seriösa och inte så bra heller. Började på dem i söndags men hann inte klart och så blev de klara i tisdags. Menm här kommer dem.
Utan blixt:
Med blixt:
Vet inte riktigt hur jag ska beskriva färgen, den är liksom grå, lila och brun men samtidigt inget av det. Löven är gjorda i akrylfärg och Depends gråa färg, sen målat strecken med Kiss nail art. Ganska mycket tipwear, på bilden är de 2 dagar gamla.

New shoes

Oj, vad länge sen det var jag bloggade! Har inte orka sitta vid datorn på hela helgen. ;) Men jag köpte nya vinterskor  i lördags som jg hade tänkt visa.

Det här är mina första Lacoste-skor. Jag tycker inte alls om Lacostes logga, jag tycker inte den där krokodilen är snygg och för liten på vissa plagg. Men de här skorna var snygga, varma och sköna så det fick bli ett par ändå. :)

 

Har förresten målat fransk manikyr på mina tånaglar.

Blev inte så bra...

Har målat fingernaglarna också men jag hann inte göra klart dem igår :(


Makroner

Igår kom mamma hem med makroner, ett bakverk jag velat smaka ett tag. :) De kostade typ 200 kr för 8 små, små makroner i olika smaker. Men de var sjuuukt goda! :)

Lite mosade, de har färdats från Norge. ;)

Jag smakade en rosa med hallonsmak, sjukt god! Chokladen var också mumsig, hehe.

 

Makroner är konst och ganska komplicerade att göra. Jag vet inte om ingredienserna, men man måste klicka ut fina små delar, sedan ska man grädda dem på ett speciellt sätt för att de ska få den där mjuka insidan. Sedan ska man grädda dem igen för att de ska få den där fina utsidan. Utsidan beror också mycket på smeten, den måste vara perfekt. Och sedan ska man ju göra fyllningen också. ;)

Man förstår varför de är så dyra. Jag vill lära mig göra makroner!!


Paket

Idag när jag kom hem från skolan låg det ett paket från nelly.com i brevlådan! :D Melina ♥ nelly.com, bra kvalité och snabba leveranser. :) Har mest beställt sånt som inte finns i affärer.

Förbered er på en bildbomb!

Jag älskar Sally Hansen! Har 2 nagellack hittills men ska definitivt skaffa fler!

Klassisk, perfekt röd färg.

Det tillhör Diamond strength-serien, en serie jag kommer köpa fler färger av om jag tycker att det röda är bra. Stärkaren äger iaf!

Mitt första Wet n wild-nagellack.

Jättefin silvrig färg. :) Jag älskar silvriga nagellack men konstigt nog är det här mitt första utan glitter i. Har sett ett jättefint från Color club så jag kommer nog köpa det också. ;) Det är lite mörkare än det här.

Har provat med vanligt nagellack till Konad, men vitt funkar ju inte så bra så ett vitt behövdes. Det svarta från Depend funkar dock jättebra, men vitt är ju så ljust.

Jättesöt flaska tycker jag!

Speciellt ovansidan, heh.

M78

Det här och de 2 jag redan har är de enda brickorna som är snygga på nelly.com enligt mig. ;)

Äntligen en glasfil! :)

Och så lite fransk manikyr-mallar. ;) Otroligt praktiska till mycket mer än fransk manikyr.

96 för 19 kr! Depend har 32 för 25.

 

That's it. ;)


Beställt

Igår beställde jag några nya saker på nelly.com. :)
Wet 'n wild Metallica - 49 kr
Sally Hansen Diamonds and rubies - 77 kr
Konad Vit - 65 kr
Konad imageplate - 55 kr
Konad french tip - 19 kr
Babyliss glasfibre file - 35 kr
Sammanlagt 300 kr, hade ett presentkort. ;) Beställde sent igårkväll så jag hoppas att det kommer imorgon! Längtar...

Norgenaglar

Gjorde nya naglar på min mamma igår.
Gillar inte att göra naglar på andra för det blir inte bra och då blir mamma/ min syster (de är de enda jag målar på) inte nöjda och då blir jag sur på dem. När det nu för en gångs skull blev bra förstörde mamma dem själv istället.
Målade först naglarna röda, sen tog jag vit Kiss nail art pen och målade det vita, sen en eyelinerpensel och akryl till det mörkblåa.

Autumn nails

Zebranaglarna fick bara vara på naglarna i två dagar, nu är de borta och idag på förmiddagen gjorde jag nya. :)
Använde lite höstfärger.
Fortfarande kladd på nagelbanden. ;) Skulle skala ett äpple och då råkade jag typ skära av en bit av nageln och då blev pekfingret lite fail... men jag gillar dem. Det var meningen att de skulle bli höstiga, med grått, brunt och grönt. Älskar hösten och det här är första höstdesignen. När jag hade svampat brunt och grönt tyckte jag det såg ut som en skog. Sen när jag hade lagt Konad såg det mer ut som en djungel... haha. Vad tycker du det ser ut som?
Har använt:
Kiss - black
Sang akryl - burnt umber
Depend - 250
Sang akryl - viridian
Depend - 39
Viva la diva - matte top coat
Målade först Depend 250, sen svampade jag med akrylfärgerna, sen la jag Konad på det och rättade till misstagen med nail art-lack. Och matt topplack sen, det blev mycket snyggare då!
Det är toppen att man kan tvätta bort akryl med vatten, det var första gången jag svampade och det blev inte så bra först... hehe.

Shopping

Hade disco igår med klassen, så jag vaknade kl 11 idag. :) Har myggbett som kliar jättemycket, jag trodde myggorna hade dött ut för i år men det hade dem inte... suck.
Men idag har jag varit och shoppat!
Åkte in till Malmö för att köpa en vinterjacka och ett par jeans. Hittade vinterjacka men inga jeans för JC hade inte rätt storlekar.
Jag och mamma blev väldigt glada när vi hittade vårt älskade täckstift. :D Nu vet vi att det finns på Åhléns!
Jag tror att Åhléns på stan i Malmö har renoverat lite, eller så har jag bara missat en viss avdelning... men bland nagelsakerna var det omflyttat iaf! De har jättemycket till naglarna där. På nagelavdelningen har de OPI, Depend, lack från Sally hansen som typ inte finns någon annanstans osv. Sen har de en avdelning där de säljer från olika märken, t.ex. Rimmel och ett stort ställ med Viva la diva. Viva la diva har skitcoola nail wraps som är speglar, de vill jag ha. :) Såg även fransk manikyr-kitet som Emelie med bloggen crazynails har.
Ett nagellack för 10 kr på H&M fick också följa med hem. De har fått in det här nagellacket i 5 färger, det var mörklila, mörkröd, orange, beige och någon mer... det är 7 ml. För 10 kr!!
Var tvungen att ta en bild på det här för H&M är såna copycats! Dålig bild, ville inte att nån skulle se att jag fotade ju. x) Jämförelse:
Vänster: Ciaté. Höger: H&M. Vilken som kom först: Ciaté. De kanske till och med heter samma, jag vet inte. H&M har i färgerna röd, mörklila och guld, är 15 ml och kostar 30 kr. Nelly.com säljer 35 olika nagellack från Ciaté, de är 13,5 ml och kostar 99 kr.
Ska nog slänga iväg en beställning till nelly snart, lite Konadgrejer och annat. :)

Zebra

Hellu! Skriver ett snabbt inlägg nu för jag har lite läxor.
Har fixat nya naglar idag som jag kommer ha på discot min klass har imorgon. De matchar mina kläder väldigt bra. ;)
Färgerna blir så fel, fick ta bild under lampa. :/
Med blixt:
Alldeles för lila...
Utan blixt:
Alldeles för rosa!
Har använt:
Naglar
Kiss - black (för att rätta till linjer)
Depend - 39 eller 41 tror jag?
H&M - Paradies pink
+ Konadbricka M57
Det var roligt att göra Konad idag. :) Behövde inte göra om en enda nagel och det blev inte ett dugg kladdigt. ;D Det tar sig.

New stuff

Mamma var ute och reste igår och kom hem inatt, och hon hade med sig min favorittidning! :) Och gissa vad man fick med den? Jag höll på att äta en macka med ost och jag tappade osten på mackan och bara: "Nagellack. Det är nagellack med den." 2 stycken till och med, med 10 ml i varje. :) Tidningen heter shout och finns bara i länder där de talar engelska som huvudspråkk typ. Har 6 nummer av den tror jag.
Nagellacken:
Rosa och ett svart med crackle-effekt. Har redan ett sånt i svart och jag använder det inte jätteofta, men kul att ha iaf. Det rosa var snyggt. Vet dock inte hur bra de är, och gratisnagellack brukar lukta jättekonstigt... x)
Man får alltid mycket smink i shout. Dessutom är det bra läsning tycker jag. Annat jag fått:
Mascara
Palett med 12 ögonskuggor
4 kayalpennor
2 2-in-1 kayalpennor + vässare
genomskinlig mascara + genomskinligt läppglans
2 nagellack
Fick ett nytt täckstift också:
Jag och mamma letar efter Isadoras express foundation stick men inga affärer verkar ha det i sortimentet. :( Men detta var också ganska bra. Någon som sett Isadoras?
Tack mamma!

Skolfoto

Chu! Tog skolfoto idag. ;) Steg upp kl. 6 imorse för att fixa mig, det var jobbigt. Jag hoppas jag ser okej ut. :S Ser antagligen ut som på alla andra skolfoton. Blond, lugg, blåögd, leende.

Längtar tills vi får se skolfotot!!

Kläderna

Köpte ju kläder igår också!
99 kr på gina tricot, ska ha på disco på fredag
99 kr på gina tricot, ska ha på skolfotot imorgon
99 kr på gina tricot
59 kr på gina tricot
Ville ha den här, men jag tänkte att jag skulle gå tillbaka och köpa den senare. Då var det bara 2 st i storlek 40 kvar. :( Måste hitta den någon annanstans. Från H&M.

Kiss nail art

En efterlängtad sak jag köpte igår:
Behövde verkligen det här. ;) 139 kr på Kicks för 3 nail art-lack + 30 stenciler.
Kommer nog inte använda dem så mycket, det var typ bara blommor. ;) Men kul att ha.

Höstlack

Köpte 2 nagellack igår så nu är min lilla höstkollektion klar.
250 och 249
Höstlacken:

Guld, rött, orange, gult, grått, mörkgrönt, lila och mörkblått! :) Hittade inget brunt men skitsamma, fick typ 3 bruna i akrylpaketet. Många av akrylfärgerna var också höstfärger:
Börjar måla höstdesigner på söndag. c: Längtar!

Akryl

Köpte akrylfärg på Clas ohlson igår!
18 x 12 ml för 69 kr! Har inte provat dem än men de ser jättefina ut och det är precis samma färger som på bilden. :) Men det stod typ att man skulle använda skyddshandskar och sånt och att man kunde få allergier. Då blev mamma orolig och tyckte jag skulle ringa min moster som jobbar på Clas ohlson. Så jag gjorde det, och hon sa att det inte var någon fara. ;)
Clas ohlson är för tillfället min favoritbutik! :D
Hemsida
Fler bilder:

Nu är det klippt

Yes, igår klippte jag av nästan 1 cm av mina naglar... inte lillfingernaglarna men de andra var typ 1 cm långa.
Före:
Torra, lite mjuka, gula tippar, olika längder, sprickor, långa...

Efter:

Korta, bara lite gula längst ut, återfuktade, fixade nagelband, polerade, glansiga.
Har använt:
Poleringsfilar, vanliga filar, citron, handkräm, nagelbandsolja, body butter, nagel- och nagelbandsrengöring, myrraolja, nagelbandscreme, en till handkräm, nagelstärkare från Sally hansen och nagelborste
Mamma köpte kitet på Ica Maxi för bara 69 kr. Såg det på Parelle också, men det är väldigt sällsynt. Innehåller allt man behöver typ! :)
Köpte den igår och älskar den! Mina naglar är naturligt hårda men med den här blev de riktigt hårda. Fortfarande liite böjbara såklart som de ska vara. Den innehåller världens hårdaste material, diamanter. Inte mycket såklart, bara några partiklar, men naglarna blev hårda efter 1 gång.
Nu ska mina naglar bli superfina och friska. :)

Shopping

TJUHU! Det var längesen jag bloggade. :D Har spelat basketcup i Danmark och sovit över med Emelie. Men Emelie har ju gästbloggat två gånger! Hon kan nog få göra det igen. ;D Och ni har fått jättefina bilder med hennes systemis. :) Emelie är jätteduktig på fotografering!
Men nu ska jag gottgöra er. Jag och Emelie var och shoppade igår så nu kommer jag bomba med inlägg. Snabb bild på allt...
Oki nu kommer snart bättre bilder. Eller närmre iaf, för jag tog allt med min mobilkamera och den suger. ;) Ska börja fota med riktig kamera om jag orkar nån gång hehe... dessutom är jag inte bra på kameror.

Naglarna Melina gjorde :)

Tjoheeeeeej, Emelie här igen! Här kommer bilden på lösnaglarna hon gjorde. De blev ju asfina tycker jag!

Först tog hon ett lager med Mavala 71 - la paz. Det var mitt nagellack faktiskt, men hon gillade det hehe. Efter det torkat målade hon två steck med Isadora 713 - south beach. Sen över allt tog hon Isadora Graffiti nails 802 - white art. Den var också min hihih. Över det ett toplack från broadway nails! Hon målade det på mina lösnaglar jag köpte i Tyskland, dem var inte bra men ska försöka använda dem ändå. Köpte nya fransk manikyr naglar idag på kicks! :)

Jag har tagit bilden hihihih finfin! (y)


HALLO MANNEN

Tjoooheeeeej! Jag heter Emelie & är Melinas bv/bästavän. Hon sitter å målar mina lösnaglar i orange/rosa med graffiti över. Ehmm ja visar bild sen haha....
Vi är hemma hos mig och hon ska sova över, hon kom hit vid sjutiden och så har vi lekt med min underbara katt Smulan som ni ser bilder på under! :D



Innan hon kom hit färgade jag håret, mm ja blev väll sådär haha. Färgade det chokladbrunt, inte så stor skillnad från förra gången jag färgade vilket var några månader sen :) Vi satte på ansiktmask nyss och såg rätt roliga ut, gurka för ögonen med. (yy)


Idag har vi även bakat kladdkaka, trevligt trevligt! Vet inte om man ska kalla det kladdkaka direkt för det blev typ bara smet alltihop. Vi hade den i ugnen 20 minuter istället för 25 & ja, det var nog inte så skiiiiitbra. För fic använda sked & ta upp den med haha sååå fail. Ganska gott var det iallafall, vi dekorerade den med små chokladbitar & geisha!



Och en sista bild, på miiiig dårå. Med min fina chokladansiktsmask som luktade skitgott! Det var allt för mig, kommer upp bilder på naglarna sen. De blev rätt fina ju! :D

Body butters

Håller på att kolla in The Body Shop's hemsida just nu och kollar på body butters. Jag har en burk hemma som luktar mango. Jag har provat den på mina nagelband och mina hälar och den funkar jättebra! Men jag gillar inte mango så värst mycket. Dessutom är det bara 50 ml i den. Skulle vilja ha en som luktar gott och som det är 200 ml i. Jag hittade 4 stycken. ;)
Body butter
Den med jordgubb har jag luktat på och den luktar helt sjukt gott! Har luktat på duschcreme och body scrub med kokosnöt eftersom vi har det hemma. Duschcremen luktar gott men body scruben är det typ malda kokosnötsskal i och jag tyckte inte det luktade lika gott som duschcremen. Hoppas att body buttern luktar som duschcremen. Jag gillar doften av citron och den skulle ju kunna bli ett alternativ till Lush lemony flutter. Jag har inte en Lushbutik nära mig. Body butter duo tycker jag ser så rolig ut och jag älskar doften av vanilj så jag vill ha den också. :D
Den med mango luktar säkert jättegott för er som gillar mango. :)

R.I.P

R.I.P Stefan Liv och resten av det ryska laget som dog i en flygolycka idag. Som smålänning och med 2 sportnördar i familjen bryr jag mig nog lite extra. Stefan liv kommer från Jönköping och har spelat som målvakt i HV71 för er som inte vet det. R.I.P. ♥

Presentkort på nelly.com

Köpte ett presentkort på nelly.com igår, de hade specialerbjudande på Save my day! Såg det på lackat och det kostade 100 kr för ett presentkort på 300 kr så jag slog till på ett. :) Ska köpa en till konadplatta, ett speciallack och en glasfil. Sen kommer jag fortfarande ha pengar kvar och jag vet inte riktigt vad jag ska köpa. Förslag? ;)

Erbjudandet går ut om 3 timmar, men om du ser det här nu och skyndar dig så hinner du! Nelly har mycket bra nagelsaker, frakten är på 39 kr tror jag och de har snabb frakt också! Klicka här för att köpa.

Jag fattar inte datorn jag sitter vid nu så kan inte lägga upp bilder. :(

Rutigt

Gjorde de här naglarna igår men glömde blogga. De var jättejobbiga att göra eftersom jag hade jättemycket nackspärr och ont i ryggen. Men de blev klara till slut. ;)
Naglar
Vilken färg tycker ni syns mest och vad tycker ni om dem? Jag gillar inte dem. Det här är den sista designen jag gör på långa naglar, klipper av hela tippen i helgen.
Använde:
Nagellack
H&M - Paradies pink
Teeez: 12
Isadora: 713
Isadora: 618
Isadora: 715
Isadora: 603
Laval: Ultra green
BarryM: 306
Lumene: 13
Depend: 222
Rekommenderar inte Lumene-lacket, jag fick missfärgningar av det. Det är därför jag ska klippa av mina naglar.

Update

Oj, Depends höstlack har visst kommit nu! Fast de har inte skrivit det på "nyheter", utan liksom bredvid, så man ser typ inte det. D: Men här kommer bild:
Depend
Riktigt fina färger tycker jag. (: Har hört att lila och blått kommer vara inne i höst, så de har ju helt rätt. ;) Den svartgråa var snygg också. Kolla in Depends hemsida.
Bild från dependcosmetic.se

Kom igen Depend!

Förlåt för att jag inte har bloggat på några dagar... i förrgår krånglade datorn och igår orkade jag inte. Dessutom har vi lite fler läxor nu i 6:an, kommer ha minst 5 i veckan. Det är vad vi fått hittills iaf. Snart börjar basketträningarna också, och pianot imorgon.
Men nu till saken. Idag är det den 1:a september, vilket betyder att det är den första dagen på hösten. (Jag har redan blivit förkyld och ingen fattar vad jag säger.) Och Depend har inte ens gett ut bilder på sin höstkollektion! De är så efter i år, förra året la de ut bilder i juli... och jag vill se den!
Kom igen nu Depend, jag vill verkligen se era höstlack. ;) Kollar hemsidan varje dag... det blir ett inlägg om det när den kommer.

RSS 2.0