Bruten nagel

Första idrottslektionen idag och en bruten nagel. ;) Hoppas jag inte kommer bryta en varje lektion... fick en basketboll på nageln så hörnet av min ringfingernagel gick av. Det spelar väl inte så stor roll egentligen, ska klippa ner dem hela vägen om två veckor, men det blir ju lite tråkigt om jag bryter 4 naglar i veckan (har basket 2 gånger också och det är livsfarligt). Men det kommer nog inte hända. Hoppas jag.
Fick ingen bra bild, sorry. Men det är väl inte mycket att visa. Förresten matchar mina ringfingrar nu för jag har brutit båda naglarna exakt likadant.
Tips: Köp en nagelstärkare. Har haft en från Depend men jag råkade välta ut den så det är inte mycket kvar. Ska köpa Sally Hansens.

Swatch + design

Har gjort en nageldesign idag, inspirerad av crazynails. Typ likadan fast lite annorlunda färger. ;)
Vänster, med matt topplack från Viva la Diva:
Vänster
Vänster, utan topplack:
Höger
Lite skillnad blir det. ;) Efter att jag tagit bilden skulle jag montera min nya IKEA-möbel och då stötte jag till pekfingret på högerhanden, bleb helt förstört. ;) Fixar det imorgon, hinner inte idag. Det silvriga är världens vackraste lack, har visat det innan på min HP-design. Sephora 278, Just a fairy-tail.
Sephora 278
GUD, DET ÄR SÅ VACKERT! Och det är inte ens mitt, det är min systers... nästa gång jag reser till ett land som säljer Sephora måste jag köpa 2 av det här. ;) Det består av minimini glitterkorn och är lite åt holo-hållet. Det enda dåliga är att det behövs 4 lager innan VNL försvinner eftersom det är av glitter.

IKEA

Oj, har inte bloggat på hela dagen idag, men jag har varit väldigt upptagen i helgen. ;) Var på loppmarknad igår, var där hela dagen. Var först där med bv, sen träffade vi två klasskompisar som vi gick med ett tag, sen hittade vi en till klasskompis som vi gick runt lite till med. Sen gick 2 av dem och så träffade vi en i paralellklassen. Sen gick vi 4 runt där  i flera timmar, haha. Det var kul iaf. Sen gick vi till en kiosk bredvid och då träffade vi en till klasskompis. x)
Och idag har jag varit på IKEA. Hade tänkt köpa en Helmer att ha mina nagelsaker i men den gnisslade så mycket och jag tyckte inte den var så snygg. :/ Köpte ett nattduksbord istället som heter Malm. Där ska jag ha mina nagelsaker istället. Har redan monterat den. ;D
Malm
Malm
Min lilla nagelsamling. Gud, måste utöka den nu när jag har mer plats. Har sparat hela sommaren typ så nu kan jag köpa mååånga nagellack och akrylfärger. :D

Love at first sight

Igårkväll var jag hos bv typ till klockan halv 2 på natten och på slutet hade vi lite tråkigt så vi kollade igenom hennes nagellack. Och där fanns ett nagellack från Teeez som jag föll pladask för. Ljusblått och holografiskt, och så vackert. Jag har ett likadant i mörkblått, fast jag har aldrig använt det som grundfärg. Vi fick varsitt av en kompis när vi fyllde år. Tog ingen bild, men sminkan hade en bild. Jag hoppas att det var okej att jag lånade den, annars om du ser det här, sminkan, skriv en kommentar om det inte är ok så tar jag bort den genast. Bilden var bara så vacker.
Teeez
Måste till Parelle och kolla lite på deras nagellack. :) De är det enda stället jag vet som säljer Teeez-nagellack. Skulle gärna vilja ha ett silverholografiskt.

Höst

Jaha, har inte så mycket att blogga om just idag men jag hade tänkt berätta att hösten definitivt är på väg till Skåne. Det har regnat hela dagen idag och varit sådär lite grått. Och vet ni vad? Jag är jätteglad! Innan har nog hösten varit den årstid jag gillar minst, men nu helt plötsligt är det min favoritårstid. Jag älskar hösten och vill INTE ha mer sommar! Jag ser fram emot en regnig och härlig årstid med innedagar, tända ljus, halloween och alla snygga höstfärger! <3 Idag har verkligen varit en toppendag, dels för att regnet faktiskt piggar upp mig, haha. :D
CG
Ni har väl inte missat China glaze's nya höstkollektion? Den innehåller 12 höstlack i jättefina färger och det här är CG in the city. Behöver verkligen åka och shoppa så jag kan köpa lite kiss nail art-lack, akrylfärger på clas ohlson och nya höstfärger. :)
Bild från transdesign.com som än så länge är ett av ställena som säljer china glaze's nya kollektion. Vet inte om och när den kommer till Sverige.

Första skoldagen

Jaha, nu har jag börjat 6:an. Känns lite konstigt, jag har verkligen inte vant mig vid att gå i 6:an än, haha. ;) En kille i vår klass har slutat och det har börjat en ny kille istället. Annars är det inte mycket ändringar, förutom schemat som alltid ändras. Ska börja plugga spanska nu! :D Och så går vi mindre tid i skolan än vi gjorde i 5:an, det är toppen. :) Fast vi har mindre rast också.
Kommer fortsätta blogga lika mycket tror jag, vi är ju de sista som inte får betyg i 6:an så det blir inte såå tufft. Går ju dessutom mindre i skolan nu så... läxor får vi kanske lite fler.

Back to school nails

Imorgon börjar jag skolan... tråkigt! Men, jag ska försöka ta dagen med ett leende och det blir mycket lättare om man har snygga naglar som matchar kläderna. :)
Naglar
Fransk manikyr med blåa zebraränder med Konad M57. Egentligen hade jag ett mörkblått nagellack men eftersom jag hade vitt under så blev det ljusblått. Fick fylla i zebraränderna ganska mycket på vänstern med en smal eyelinerpensel som jag fixade till idag. (:
Jag tycker bilden ser så mysig ut med fårskinn i bakgrunden och sen har jag på mig min äkta onepiece som jag fick idag!
Onepiece
Orkade inte ta bild på hela men ja. ;) Tack så jättemycket Maria för att du fixade den till mig, har velat ha en onepiece jättelänge! :) Tycker färgen är rätt nice. :D
Vill. Inte. Börja. Skolan. Ska börja 6:an nu förresten och terminen börjar med att vi har nationella prov... hoppas man kommer ihåg nånting.

Erik & Mackan VS Filip & Fredrik

Det är två väldigt lika program som har sitt första avsnitt på samma sändningstid och olika kanaler ikväll.

På 6:an är det Gumball 3000 med Erik & Mackan, som är ett rally genom Europa som Erik & Mackan körde förra året också. Jag kollade på hela förra säsongen. Jag tror det blir 8 program under hösten men jag vet inte riktigt. Det var bra förra året iaf tycker jag och jag förväntar mig ännu bättre i år. ;) Alltid kul att se ett galet rally med Erik & Mackan! Förresten, såg ni Hål i väggen för några år sedan med Erik & Mackan? Det var mitt favoritprogram då!
VS
På 5:an går Breaking News med Filip & Fredrik. Precis som Erik & Mackan har Filip & Fredrik haft flera olika program genom åren, min favorit är Vem kan slå Filip & Fredrik? Det var rätt kul. Och vad vore 5:an utan Filip & Fredrik? Ingenting. Men Erik & Mackan är nog lite mer annorlunda, lite galnare och lite roligare.
Mitt val? Jag kommer se Gumball 3000 med Erik & Mackan. För att jag tror det är bättre. Vad väljer DU? Och vilka får flest tittarsiffror? Får jag reda på det så får ni såklart veta. Om ni låter mig veta vad ni väljer, såklart. :)

Eyelinerborste

Funderar på att tvätta den här eyelinern och slänga färgen så jag kan använda den till att måla nail art. Fick den gratis i en tidning och det är ändå ingen snygg färg.
Eyeliner
Lagom smal pensel som jag inte behöver klippa till.
Eyeliner
Lite jobbigt stor att hålla i men skitsamma. Har en likadan i lila men jag tar nog den blåa eftersom jag har 5 blåa kayalpennor som jag också har fått gratis.
Kayal
Uppåt och ner:
1. Fick i tidningen shout som finns i England och på Malta, kanske fler engelskatalande länder också men mina är från England och Malta.
2. Från MUS, fick den gratis.
3. Från frida, med svart och blå
4. Från shout, i två olika blåa nyanser.
Om ni har nån gammal eyeliner hemma så är detta en jättebra nail art-pensel!

Glitterglitter

Har hittat 8 rör med glitter idag, wiee. :)
Glitter
Visste att jag hade de i nån burk här hemma så jag letade lite och hittade 4 glitterrör i en burk där jag har gamla glitterlim. Letade i min systers rum också och hittade 4 till, likadana. Alla är oanvända förutom en av de röda, kommer dock inte ihåg vad jag använt den till. Vi har fått dem i ett kit med 9 glitterlim, 4 glitterrör, 2 limstift och 3 burkar med stjärnor och hjärtan.
Glitter
Hittade inte mina såna här men hittade hennes iaf, hennes kit är typ oanvänt. Silvriga och guldiga stjärnor och hjärtan i guld, silver, rött och mörkblått. (: Är väldigt glad över att ha hittat glitter. Kommer nog använda det någon gång. Cardmaking och nail art går verkligen ihop. :D Har ju dessutom hittat ännu fler glitterlim, har 16 som funkar bra och nu har jag ju hittat 18 till, haha. Och de är inte likadana heller.
Glitter
Glitter är ju omöjligt att fånga på bild, men det silvriga glittret är fyrkantigt och resten är runda. De är inte superfinkorniga, ganska grova.

Klippning

Har klippt mig idag. ;)
Jag
Före...
Klippning
Och efter! Ingen fin bild, kolla på håret och ignorera resten. x) Har kortat luggen och klippt bort det slitna. Eller, inte jag men frisören. Klippte mig hos Skult och jag tycker det blev bra. c;
Kolla min awesome tröja förresten:
Tröja
Köpt på New Look i London för typ 80 kr.

Dotting tool

Var och kollade på några klasskompisars dansuppträdande idag med bv och mamma och så gick vi på panduro hobby. Jag skulle leta efter en dotting tool och smala penslar. Några penslar blev det inte, deras minsta storlek var 1, men en dotting tool hittade jag!
Dot
Dubbelsidig, ena sidan är 1.8 mm och den andra är 2,5 mm. 30 kr! :D
Dot
Kolla efter präglingsverktyg. Den finns på hemsidan också, under verktyg och sen tror jag det var övriga verktyg eller nåt. Fast det står att den ska kosta  24,50, min kostade 30... men whatever, är bara glad att jag hittade en dotting tool! Kolla ni också! Och när ni är i butiken, fråga efter präglingsverktyg om ni inte hittar den.
Nu ska jag på fest med bv, familjen, hennes familj och 2 andra familjer. See ya! ;)
Jag
Ful bild på mig, min lugg är för lång. Ska klippa mig imorgon.

Naglar på kusin

Gjorde vääldigt tjejiga naglar på min kusin igårkväll. ;) Hon är här i Skåne för att hon skulle spela nån pingisturnering här nu i helgen, så jag fixade hennes naglar.
Heart
Nagel
Rosa, glitter och hjärtan. Tjejigare blir det inte. Använde mitt rosa nail art-lack från Kiss för första gången. Gillade det!
Kiss
Rekommenderar att inte doppa penseln så djupt för då får man mycket färg som rinner ner i penseln sen och då blir det inte så bra.
Cinderella
Använde även mitt älskade Isadora lack. Har haft det i ett år nu, det var det andra lacket jag nånsin köpt. Men man kan nästan säga att det var mitt första, för mitt första köpte jag i trean för jag tyckte typ det var fint...
Cinderella
Måste ha ett nytt snart, det är ju så fint! Av mina 6 rosa nagellack är bara 2 av dem ljusrosa och det ena är till fransk manikyr... 618 - cinderella.
Depend
Detta var faktiskt mitt första nagellack. Eller, ett likadant, inte just det här. Jag har kvar mitt men det är helt torkat. Hehe. Det här är min systers som faktiskt är ännu äldre! Hon fick 5 Depend-glitterlack i julklapp år 2007! Och de funkar fortfarande jättebra. Undrar varför mitt torkade snabbare?

Död mobil

Herregud, det finns vissa personer som verkligen inte klarar sig utan sin mobil. Vanligtvis är jag inte en av dem. Men nu, när mobilen inte funkar, fattar jag hur beroende jag egentligen är av den.
Min mobil dog inatt, och den verkar inte bara ha svimmat, utan dött. För jag kan inte sätta på den! Försöker ladda den men den vill inte bli laddad.
Försöker få tag på en kompis, och eftersom min mobil inte funkar kan jag inte ringa eller SMS:a. Jag har försökt ringa på hennes hemtelefon från min hemtelefon men hon svarar inte. Och ingen annan är hemma just nu så jag kan inte typ kolla hennes nummer på min syrras mobil, som kanske har det. Jag vet inte riktigt. För jag kan inte hennes nummer utantill. Har t.o.m. kollat på hitta.se men hittade bara hemnumret. Jag är desperat. ):
Försökte logga in på transformice på iPaden men det funkade inte, och jag kan inte hitta chatten på facebook på iPaden heller. Så nu ska jag kolla de sidorna på datorn.
Mli, om du ser det här, ring min hemtelefon!!

Rhinestones och PvZ

Det blev visst ingen bloggning igår. ;) Jag blev klar med sorteringen av rhinestonesen jag köpte på Panduro Hobby och även klar med att vika lådorna jag skulle ha dem i.
Rhinestones
Ca. 320 rhinestones, skulle bara vara 300 men det var drygt 40 av alla utom färgen clear som det istället var drygt 60 av. Det var färgen jag ville ha mest, så det var toppen. :D
Rhinestones
14 små askar vek jag. :) Satte pappersremsor i samma färg som innehållet så jag ska kunna dra ut lådorna + se vilken färg det är.
Rhinestones
Och så ser det ut inuti. Dålig bild.
PvZ
Har även spelat mycket Plants vs Zombies, uppgraderade det för några dagar sen! :) PvZ är mitt absoluta favoritspel, det är så sjuukt kul. Därför har jag gjort lerfigurer i form av plantorna! Har bara hunnit göra 2 men planerar att göra fler. De är gjorda i senitlera. Måste härda dem i ugnen också. Det här är en solros, en sunflower.
PvZ
PvZ
Den undre bilden är originalet. Ser ni några likheter? Fick inte riktigt till den där speciella glimten i ögonen och den där typiska stilen på plantorna, men den blev ok. :)
PvZ
Gjorde en peashooter också.
PvZ
PvZ
I verkligheten är min lerfigur mer ljusgrön. ;)
De kan inte stå upp just nu så jag ska fixa bättre bilder när jag härdat dem. Kanske ska göra zombies också. :)
De riktiga PvZ-bilderna på peashooter och sunflower är från PvZ-wiki
Vattenmelonerna i bakgrunden på vissa bilder är en fimo-stav som jag gjort själv av senitlera men aldrig använt. Det är fel sorts lera, men jag kanske använder den nån gång.
Känns lite som att hålla på med pokemon, haha. Men det är faktiskt kul att göra de här figurerna och det var bara därför jag gjorde dem. Kommer nog göra PvZ-naglar nån gång under hösten också förresten. :p

Cupcakes!

Har varit med bv hela dagen idag och bakat cupcakes. ;D
Cupcakes
Vackra och färgglada! Inte de godaste jag ätit men de smakade okej. :)
Slänger in en bild på mig här som jag tog igår. ;) Har inte visat nån bild på mig i den här bloggen tror jag, jag tog bilden för att se om det kommer bli nån skillnad när jag använt blondschampo i några veckor. Men den blev bra så ni får se den, haha. Ska nog byta ut min visningsbild också eftersom jag hittills har haft en bild på mina USA-naglar... haha.
Jag
Lite handdukar i bakgrunden, jag är i badrummet. x) Har liite sömpåsar, är ju nästan osminkad. Brukar liksom inte använda smink.

Shopping

Innan bion igår var vi och shoppade lite på stan. Egentligen letade min syster efter basketskor och jag kollade också på skor till idrotten i skolan. Det blev inga skor, men jag köpte 4 andra efterlängtade saker. ;)
Blondschampo
Mitt hår blir mörkare och mörkare för varje dag som går och jag vill behålla det ljusa håret jag hade för 5 år sen så jag köpte ett blondschampo. Åhléns hade rea på nästan hela John Friedas sortiment så schampot kostade 80 kr istället för 109. 250 ml. Hoppas det hjälper. ;) Schampot är gult, undrar om det är citronen i det eller om det är färgämnen? Det luktar gott iaf. Ska nog inte använda det varje dag för det kan slita en del på håret.
Nail art
Hade för mig att jag hade sett att Åhléns sålde nail art-lack från Kiss i 1-pack för länge sen. Så jag kollade, och de var kvar! :) Kostade 39 kr, det fanns denna rosa, en skrikigare rosa, en ful brunlila med glitter och en ännu fulare gul, haha.
Remover
Depends supersnabba nagellacksremover. Hade den miljövänliga innan men mamma tyckte den var seg så hon köpte den här också. ;)
Remover
Har båda nu.
Nivea
Fick nån test på Åhléns när jag köpte nagellacket.
Rhinestones
Kollade på panduros hemsida i förrgår och såg att de hade rhinestones! 300 för 29 kr i mixade färger, billigt. 7 färger var det. De hade även 5 mm stora (de jag köpte var 3 mm) i 50-pack enfärgat, men de som var clear var slut.
Ska sortera dem nu och vika småååå lådor att ha dem i, bara för att det är sommarlov och jag har för mycket fritid. :p

Bridesmaids

Var på bio igårkväll med två kompisar och såg den populära filmen Bridesmaids. Den var ganska bra, men det var inget speciellt med den direkt tycker jag. Den var ganska rolig. ;) Men den handlade inte om så mycket kändes det som, det var liksom inget wow när man såg den. Eh ja, ni fattar. Men ganska bra ändå. :)
Bio
Hehe, det där är min biobiljett. Ser ni att det är ett hjärta? ;)
Fixade en bättre bild på mina naglar förresten, tog bilden igårkväll så det var inget dagsljus. Tog bilden med blixt.
Naglar

Hösten är på väg

Det är ju ändå bara dåligt sommarväder nu så jag tycker hösten kan komma på riktigt. Längtar efter alla höstkollektioner med fina höstfärger på nagellack. Chokladbrunt, guld, brons, grått och mörkgrönt är färger jag kommer ha i höst. Har tyvärr inga höstfärger så jag får köpa det. :)
Inga höstkollektioner har kommit än men H&m har några fina!
Höst
Läste att lila och blått kommer vara inne i höst. ;) Men jag vill ha de jag skrev om innan. Trött på glada färger nu.
Lite förslag på designer som kanske jag kommer prova:
Grå bakgrund med ett träd med löv som faller tycker jag är en finfin idé som jag såg på YT.
Grå bakgrund med löv i olika färger såg jag också på YT.
Water marble med höstfärger.
Svampat med guld, brons och brunt med svart leopardmönster från Konad M57 över.
Måla mina tippar i guld med lite svarta krumelurer på. Antinger före jag filar ner dem eller när de växt ut igen, för när min gula missfärgning växer ut ska jag fila ner naglarna jättekort.
Ge mig gärna tips, behöver mycket inspiration! :)

Flower nails

Jahopp, ännu ett försök med Konad och jag blir bättre och bättre. ;D Vänstern blev riktigt lyckad idag faktiskt, högern blev lite kladdig... ingen bild på högern!
Naglar
Hade inga blå blommor så det fick bli en lila att fota med. Hehe.
Nagel
Inte så bra bilder men ni vet hur Konadmönstret på M57 ser ut va? Har iaf använt Depend 195 (finns inte i sortimentet, fick mitt av min moster, vet inte hur länge hon har haft det. Det är en riktigt härlig blå färg) och sen stämplat 2 svarta blommor med Konadplatta M57. Satte sedan rhinestones från Depend och Broadway nails i den största blomman på varje nagel. Enkelt, men ganska snyggt tycker jag. :))

Pannkakstårta

Dagens lunch. ;)
Pannkakstårta
Vi gjorde en pannkakstårta idag med jordgubbssylt och grädde. Mums!
Förresten, har ni sett ett så här stort paket med m&m's någon gång?
Mnm
Mamma var ute och reste igår och när hon kom hem hade hon med sig 1 kilo m&m's! Lite annat godis också, jättegod milkachoklad och lakrits. M&m's är nog en av mina favoriter när det kommer till godis, fast isf ska det vara med jordnötskräm i istället för jordnötter. De är jättegoda! Tyvärr finns de inte i Sverige så jag har bara ätit såna en gång och det var när mamma hade varit i m&m-butiken i New York. Det finns bara 3 såna på hela jordklotet och jag vet inte om såna med jordnötssmör säljs någon annanstans. :c

Billiga H&M-lack

H&M säljer just nu ut vissa nagellack för 19.50/9.50!
De här lacken i vissa färger:
H&M
Vet inte om det är online eller även i butik, ska kolla om jag är i en H&M-butik nån gång! Jag vill ha ett grått för 9.50, ni inför hösten söker jag färger som grått, sopgrönt, chokladbrunt, rödbrunt, guld och silver utan glitter. :)

Fyndat hemma

Idag har jag rotat igenom lådorna och skåpen på jakt efter nagelgrejer och annat roligt stuff som min är min mammaas. ;) I badrummet däruppe hittade jag inte så mycket, mest hårfärg faktiskt. Tyvärr brun, fast även om den hade varit blond hade jag inte använt den eftersom den antagligen är för gammal. Hittade nån påse med en pad med nagellacksborttagningsmedel... hmm. Hela lådan stinker lusmedel för vi har det där. I min systers rum gick det bättre. :D Hittade ett jättefint och nästan oanvänt Jil Jordan-kit! Har sett det innan och använt nagelbandsoljan, men idag frågade jag henne om jag kunde få det. Hon har själv hittat det i badrummet så det måste vara mammas, men hon använder ju inte det så det är väl lika bra att jag tar det? :D
Jil Jordan
Läste i en blogg att det fanns att köpa på salonger i Sverige och kostar typ 500 kr. Synd att inte använda något som är så dyrt, eller hur? c; Tror det är ganska "lyxigt". 237 ml handkräm, 15 ml nagelbandsolja, polerfil, fil, nagelbandspusher och ett häfte om hur man ska göra.
Hittade även typ 7 glitterlack i min systers rum som hon aldrig använder. Gamla, men funkar nog. Och ett holografiskt från Sephora som är jättesnyggt och perfekt eftersom jag inte äger något holografiskt eller silvrigt!
Kolla vad jag hittade i det andra badrummet...
Depends gamla
Ett jättegammalt franskmanikyr-kit från Depend! Tror det gick ut 2007... Nä, ska inte använda detta. Det är förresten väldigt likt det jag har från H&M, H&M kanske har kopierat? Annars var det bara lack jag sett innan, och mamma har nästan bara hudfärgade lack. Ett från OPI, två från maybelline, ett från Sephora som jag nog kommer låna i höst och ett från något random märke från Lettland. Hon hade faktiskt två röda och ett guldglittrigt också!

Depend nagelvårdskit

Ååh, ibland önskar jag att jag var intresserad av nail art för några år sen eftersom det fanns saker då som man vill ha nu. För två år sen fanns Kiss brush on nail art på Cubus för 15 kr/st och nu det här...
Sökte på Depend nagelvårdskit igår, menade inte detta kit men denna bild kom upp:
Nagelvård
Enligt bloggen fanns det här kitet till jul 2010. Tror det var 2010 iaf. Innehåller Nagel- och nagelbandsrengöring, myrraolja, nagelbandscreme, nagelserum, nagelstärkare, baslack, topplack, polerfil, nagelborste, 25 ml, handkräm, 30 ml nagellacksborttagningsmedel och ett häfte med tips och råd om nagelvård. Sammanlagt värde 425 kr och kostade bara 199! Hoppas det kommer tillbaka i år, för då ska jag köpa det i julklapp till mig själv. x) Eller önska mig. Hoppashoppashoppas...
Någon som äger ett sånt här?

Nya naglar

Gjorde de här naglarna i förrförrgår kväll men var upptagen i förrgår med att göra födelsedagskort i förrgår och så kalaset igår så har inte hunnit visa dem. ;)
Naglar
Oops, fel håll. x) Aja, vrid på huvudet. Ingen bra bild, tog med min mobilkamera som vanligt, haha. Hade först två lager fransk manikyr-lack från H&M för att dölja mina missfärgningar lite. De har växt ut tillräckligt mycket för att inte synas på denna design men för säkerhets skull. ;) Täckte dock inte riktigt på någon nagel. :/ Sedan tejpade jag och målade det ljuslila med Depends 222. När det torkat lade jag det rutiga mönstret från Konad M57 med Isadoras Tip white. Och så målade jag vita hjärtan på en plastficka, lät det torka och fäste på nageln genom att dutta lite topplack. Kallas egna nagelstickers, fick tipset från crazynails. :)
Produkter
Produkterna jag använde. Fast det är fel nagellack på bilden, oops... mitt Konad-kit ligger i Thomas Sabo-påsarna, har det där istället för originalförpackningarna. Vattnet är för att mjuka upp nagelbanden som jag sedan hade Cuticle massage oil från Jil Jordan på och puttade tillbaka dem lite. ;)

Hos kusinerna

Förlåt för att jag inte har bloggat, har inte haft tid att sitta vid datorn de senaste dagarna. Har fixat naglarna, gjort födelsedagskort, varit med min bv som kom hem från Paris och igår var jag på släktkalas hos min kusin som fyllde 14. Och inatt har jag sovit över hos mina andra kusiner.
Åker hem senare idag så då kommer ett inlägg om hur mina naglar ser ut nu. ;)

Ny header

Äntligen har jag fixat den! ;)
Inte så där superproffsig men jag har ju gjort den själv och jag är inte så bra på sånt. :3 Vad tycks? Jag är ganska nöjd. :)
Ska bara få bort vivalalamelina i hörnet på nåt sätt...

Duolack

Såg nyss på H&M's hemsida att de har börjat sälja duolack... haha vad roligt!
H&M
Det är 2 x 5 ml och kostar bara 30 kr. :) Inte sett i butik än men ska kolla nästa gång jag är där. ;D Finns i 3 olika färger, kolla hemsidan.

Danmark

Oj, vad dålig jag är på att uppdatera! Men det ska bli ändring på det. ;)
Igår var jag i Danmark över dagen, bor man så nära som jag gör är det ju liksom bara att ta tåg över bron. :) Vi gick runt på stan och kollade lite i affärerna, åt wienerbröd och glass och jag åt en pölse också innan vi åkte hem, passar alltid på att äta det när vi är i Danmark. ;D
Bild på mig och syrran när vi åt wienerbröd:
Wiener
Jag är hon till vänster, blondinen alltså. x) Fast det syns inte på bilden, mitt hår ser mörkt ut. Skulle behöva en rejäl dos med sol på det så det bleks lite. :) Någon som vet något bra blondschampo förresten?
Fashion
Köpte inte så mycket, men en tröja med detta motiv blev det iaf. :)

RSS 2.0