Vattenmelonnaglar

Oj, nu var det dåligt med inlägg igen... har varit i Småland på släktkalas (igen, känns som att jag är i Småland hela tiden). Och idag red jag lite på hästarna som min kusin och hennes kusin hyr nu i sommar. :) Roligt att rida, har inte gjort det på länge... men jag har ttyp träningsvärk nu. Eller jag vet inte om det är träningsvärk men det gör ont.
Så här såg naglarna ut i helgen:
Naglar
Håller i M55 från Konad. Är nöjd med designen, synd att den kommer försvinna ganska snart eftersom jag vill prova Konad. :D Har provat på syrran men det blev verkligen inte bra, hon tog bort det... fotade inte. Dessutom förstörde det vattenmelondesignen på högerhanden så den ser inte så bra ut nu. Var faktiskt nöjd med den från början, för en gångs skull.
Har ju glömt visa Konad men här kommer några bilder:
Konad
Mitt "startkit" från Konad, alltså mina första saker därifrån. Det kanske blir fler beställningar om jag gillar det vilket jag nog kommer göra. c:
Konad
Så ser de ut när de kommer.
Konad
Nästan allas favoritbricka M57, min favorit också. :) Alla 6 motiven är ju dösnygga! Zebra, rutigt, leopard, blommor och 2 spetsmönster.
Konad
Tycker mycket om att ha frukter på naglarna så denna kommer nog användas flitigt, M55.
Konad
Brickorna är verkligen förvånansvärt små! Nästan exakt som en bomullspad. Min tumme är för lång för mönstrena på M57 men det gör inget för jag har inga planer på att ha det på hela nageln. ;)
Konad
Stämpeln och skrapan är ännu mindre, miniatyr typ. :3

Konadkonadkonad

Imorse när jag skulle börja fixa med nya naglar kom jag på att jag hade glömt tejp. Så jag gick ner för att hämta tejp, men när jag skulle göra det kom pappa hem och hade med sig mitt Konadpaket från nelly.com! :D Blev jätteglad och har varit det hela dagen idag. Men när jag gick upp igen med paketet glömde jag såklart tejpen, lol. x) Det tog liksom 1 dag att få hit det, beställde det igår förmiddag. Nelly.com äger! Förutom att de inte har så många imageplates. ):
Ska prova på syrran ikväll och då ska jag lägga ut bilder också. Fotade med iPhone för att ni skulle se vad motiven var, det hade man inte sett med min mobilkamera, men kan inte skicka över dem så måste vänta på att mamma kommer hem. D:

Konad stamping nail art

Konad
Kolla vad jag har klickat hem idag från nelly.com! :D
Lyckades äntligen övertala mamma att beställa det till mig. :) Behövde inte ens betala det själv, ska bara plocka ur diskmaskinen i en vecka så fick jag det.
M57 visste jag att jag ville ha men så tyckte mamma att det var lika bra att beställa en till så köpte M55 också, visste inte riktigt vilken jag ville ha men det blev den till slut. :) Och hade tänkt beställa dubbelsidad stämpel men den var typ slut såatteh. ;) Finns inga fler motiv jag vill ha på nelly så hade tänkt kolla på Välaboden och kanske beställa därifrån nästa gång. ;) Om det blir en nästa gång, inte på ett tag nu iaf. Men när nelly inte har fri frakt längre blir det billigare på Välaboden.
Längtar tills det kommer! :D Tack mamma!

Upptagen

Oops, har inte blivit någon bloggning på flera dagar... beror på att jag hade mina sysslingar här i förrförrgår, de bor i Stockholm och har aldrig träffat dem innan. ;) De är tvillingar och jag var typ den enda i min familj som kunde se skillnad på dem. x) Sen i förrgår var jag med bv hela dagen, och sov över med henne och var med henne igår också. Men nu har hon stuckit till Paris. :c Idag har jag bara inte suttit vid datorn.

R.I.P

Nu när allt är lite klarare än vad det var när det hände och man vet mer, skulle jag vilja göra ett inlägg om attackerna i Norge.
Till alla ungdomarna på Utöya vill jag säga R.I.P. Bli dödad för sin politiska åsikt ska ingen bli. Det är så fel. Vila i frid.
Till de som dog i Oslo vill jag också säga R.I.P. Så hemskt att ni föll offer för det här.
Till de överlevande (och kanske skadade) ungdomarna på Utöya vill jag säga att jag hoppas att de tar sig igenom det här. För det är en väldigt hemsk sak att uppleva som man aldrig glömmer.
Och jag hoppas att alla skadade i Oslo inte har några allvarliga skador.
Och mina tankar går till de anhöriga till de som har dött. Ta hand om varandra.
Och till alla som läser det här vill jag också säga: Hata inte mördaren, för hat hjälper ingen. Hjälp någon som behöver hjälp istället. För om du gör det, dog de i Norge inte förgäves.
Jag vill också säga R.I.P till de 35 döda i Kina som dog i en tågolycka. Detta har inte uppmärksammats så mycket som de döda skulle förtjänat p.g.a att det var så mycket i Norge, men jag vill säga R.I.P till er ändå.
Norge
Bilden är från Eurovision song contest.

James Bond

Håller på att göra ett födelsedagskort till min kusin som vi ska till i slutet av månaden. Kan tyvärr inte visa det i bloggen, eftersom det finns risk att hon kollar. ;) Dessutom är det inte klart än, men kanske kan visa det efter att vi varit där.
Hursomhelst så kollar jag på en James Bond-film nu, Ur dödlig synvinkel. Tänkte först inte kolla och göra kortet istället, men så fick jag veta att en av karaktärerna heter Melina, precis som jaag. :D Antagligen för att hon är halvgrek och filmen utspelar sig på Grekland, Melina är ett grekiskt namn.
JB
30 år gammal film och antagligen omslaget också. ;)
Bild från cdon.com

Biblioteket

Har varit på biblioteket idag och lånat 2 nya böcker som jag inte har läst: Bree Tanners andra liv och Genom dina ögon. Planerar att läsa Twilight igen, även om HP är mycket bättre så får man ha liite variation. ;)
BokBok
Vad har ni gjort idag då? c:

Filmkväll

Ikväll har jag varit ensam hemma och kollat på två filmer med Lindsay Lohan, Mean girls och Freaky friday. Och ätit godis såklart, det är ju fredagskväll. ;)
Mean girls
Fick nyss reda på att det har varit ännu ett attentat i Norge, någon man sköt ungdomar på ett läger. R.I.P till alla döda i Norge idag.

Ny bomb

Ännu en bomb har exploderat i Oslo. Kan även finnas flera bomber.
Läste även på aftonbladet att en person har dött och flera är skadade.
Läs mer här: Aftonbladet
Finns även bildspel man kan se där. Om ni har BBC kan man kolla där också vad som händer.
Stackars människor.

Explosion i Oslo

Har ni hört om det än?
Jag brukar inte skriva om nyheter i min blogg precis, men för typ en timme sen var det en explosion i Oslo. Det kom till svenska nyheter för bara några minuter sen så många vet nog inte det. Man vet ännu inte mycket om läget eller varför det exploderade, men tydligen ligger det blödande människor på gatan och alla fönster i närliggande byggnader har krossats och det är glas överallt. Regeringsbyggnaden är förstörd från topp till tå, iaf fönsterna, vet inte riktigt, det är som sagt oklart.
Explosion
Källa: Aftonbladet (bilden är lånad/stulen därifrån)
Jag förstår inte varför någon skulle vilja bomba Oslo. Det är lite som World trade center men i USA hade de iaf en anledning. Liksom, tänk om de bombar Malmö också. Turning Torso. Jag bor i närheten av Malmö.

712+715+311=snyggt?

Gjorde nya naglar igårkväll. :)
Naglar
Isadora 712 mötte 715, båda från sommarkollektionen. Sen blev det instant nail effects från BarryM över det. Snyggt? Har länge velat blanda 712 och 715 för jag tyckte de passade så bra ihop och ja, det blev ju ganska lyckat. :) Thumbs up!
Isadora
Fina va? :D
BarryM
Fick skaka det ordentligt innan jag använde det för det är såna här klumpar i det, som det alltid blir i crackle-effect-nagellack. Nu är jag hursomhelst trött på det igen, ska inte använda instant nail effects igen på ett tag nu.
Isadora
Det finns en dålig sak med Isadoralack, och det är att på baksidan lossnar alltid färgen. Så streckkoden försvinner typ. Och när man håller i lacken får man det på fingrarna. D: Här är mina Isadoralack i skala från inte alls till nästan helt borta. Tappade nästan 715 när jag skulle bära tillbaka de till lådan, väldigt smidigt.
Isadora
Det orange är väldigt slitet. :/

Oknöbilder

Jag måste bara visa er lite havsbilder från Oknö som jag snabbtog med min (tyvärr) ganska dåliga mobilkamera innan vi åkte. Bilderna gör inte stället rättvisa men jag hoppas ni förstår ändå. :)
Oknö
Oknö
Bilderna är tagna på samma ställe, där kan man fiska men inte bada. ;) Farfar har en båt där också. Det var lite mulet den morgonen som ni nog ser!

Shopping

Tjohosan!
Idag har jag varit på Nova med 2 kompisar. Hann bara köpa 4 nagellack, sedan fikade vi med milkshake på McDonald´s och efter det fick jag så ont i magen så jag var inte på nåt vidare shoppinghumör. Hittade inget mer.
Shopping
Fransk manikyr-kit från H&M och baslack från Depend. Ska göra fransk manikyr på mamma och även på mig själv nån gång, tyckte det blev så snyggt förra gången jag gjorde det. Och behövde verkligen ett nytt baslack.
Håller på att göra nya naglar nu! :)

Hemma från Oknö

Jaa, imorse satte vi oss i bilen och började den ganska långa resan hem. Tar typ 4-5 timmar att åka från Oknö till hit ner i Skåne där jag bor. Vi stannade i Växjö och åt lunch på Koh Thai. Rätten med panerad kyckling och ris med sötsur sås är verkligen världens godaste thaimat! Men stark, munnen brinnen och näsan rinner (oj, där kom ett rim!). Stora portioner också, är mätt 5 timmar efter utan att ha ätit något emellan. Och så har de jättefina tavlor. De är inte i färger, utan i trä som de har skurit i. I 3D alltså. Är ni i Växjö någon gång måste ni äta där.
Yannails
Jag kom på att jag glömde en blogg när jag berättade om mina favoritbloggar: yannails. En tjej som heter Jenny gör otroligt fina nageldesigner, oftast i rosa. Hon använder mycket smala penslar, nästan alltid streck och sånt. Älskar hennes stil.

Favoritnagelbloggar

Nu hade jag tänkt ge er mina tips till de bästa nagelbloggarna enligt mig. :)

Nagelbloggar
lackat.blogg.se - Otroligt nagelkunnig tjej som inte bara gör nageldesigner utan också lär hur man ska ta hand om naglar och skriver även om smink, hår och annat för tjejer. Uppdaterar flera gånger om dagen.
crazynails.blogg.se - Min absoluta favoritblogg där en tjej som heter Emelie skriver bara om naglar. Det bästa är att bloggen känns så personlig på nåt sätt, att alla läsare är viktiga för henne, var och en.
lillasystersnaglar.blogg.se - I den här bloggen är det bara naglar, och otroligt fina sådana. Hon använder mycket konad men gör även egna designer.
nailsbyelin.blogg.se - Det här var den första nagelbloggen jag hittade till. Läser den inte så mycket längre för hon uppdaterar inte ofta just nu, men den är bra ändå.


Masterchef australia

Det regnar ute och jag sitter just nu inne och kollar på Masterchef australia. Jag har följt det typ hela sommarlovet och har sett de flesta avsnitten hittills. ;) Idag är det Aaron som är med i kändiskockutmaningen, undrar om han vinner immunitet...

Aaron
Bildkälla


Fotboll

Nu har VM-finalmatchen i fotbolls-VM för damer börjat. Kollar ni? USA har haft väldigt många målchanser men inga mål hittills. Jag hejar på USA, de har ju svensk förbundskapten. ;)
Vi har nyss ätit blåbärspajen och blåbärskakan som vi gjorde av blåbären vi plockade idag. Vi har idag även varit och köpt godis i Timmernabben som jag ska ät av nu till matchen. :)

Godis
Det blev en väldigt dålig bild med ett väldigt dåligt ljus, men jag orkade liksom inte...
Det är iaf tre klubbor och sammanlagt ett kilo brända mandlar. Och nej, jag ska inte äta allt själv. Det orkar jag inte.


Fullt upp

Ojoj, jag har inte bloggat något alls idag! Det beror på att jag har haft fullt upp hela dagen. Jag har fiskat, badat i iskallt vatten, sprungit några kilometer och cyklat en mil. Sen kom mina kusiner ut hit också. Vi har spelat kubb, krocket, baskeet och en massa kortspel. Som vi alltid gör.

Framme på Oknö

Nu har vi kommit till Oknö där min farmor och farfars sommarstuga ligger. Det regnade när vi åkte från Skåne, det regnade hela vägen hit och det regnar fortfarande här. Grått, regnigt och trist. Vi ska vara här i en hel vecka så jag hoppas det försvinner till imorgon. ;) Fast det ser väl ut så i nästan Hela Sverige nu så det spelar väl ingen roll var man befinner sig. Suck. Fast jag hörde att det var soligt i Göteborg.

Regn
Bild tagen från huset. Väldigt bra läge för det är bara några meter till Östersjön. Fast man kan inte bada just där, men man kan fiska. Man får gå några 100 meter för att bada.
Korthus
Byggde ett litet korthus på 5 våningar för det regnade ju och då får man hitta på något inomhus. Inte så högt för jag orkade inte bygga så många våningar, men något iaf. Personliga rekordet är 10 våningar, fast har bilden på datorn hemma och har farmors dator nu.


3-1

Neej, vi förlorade mot Japan! Gud vad tråkigt, nu får man hoppas på brons då... jag tycker nog de kunde ha spelat bättre. De kunde ha vunnit.
Fotboll
Bild lånad/stulen från tv4.se

Idag smäller det!

Kl. 17:50 idag så började Harry Potter och dödsrelikerna del 2 på biografen där jag var och såg den. Jag var lite rädd för det här med 3D för jag gillar inte när Naginis gap visas och speciellt inte i 3D, haha. x) Men det märktes knappt att det var 3D och jag blundade när Nagini bets. Fast jag råkade slå mig själv ganska hårt när mina blixtsnabba reflexer gjorde så att jag satte händerna för ansiktet när jag såg ormen. ;)
Filmen var jättebra, den bästa av alla HP. De fick med allt det viktiga för en gångs skull. Men jag kan ju inte avslöja något för er som inte har sett den. ;)
Naglar
Såhär såg HP-naglarna ut. Brukar inte ha olika motiv på naglarna för jag gillar inte det men det blev ganska bra ändå. ;) Holografiskt nagellack från Sephora som bas, 4 lager.
Lillfinger: grönt blixtärr
Ringfinger: Avada Kedav (ra fick inte plats)
Långfinger: Gröna ränder
Pekfinger: Instant nail effect i svart
Tumme: Dödsrelikernas tecken
Och samma på andra handen.
Naglar
Öga
Bara för att jag tycker bilder på ögon är så vackra bjuder jag på 2, hihi. :)
Nu måste jag packa för vi ska till sommarstugan imorgon.

Shopping

Igår var jag i Kristianstad och kollade på Rix FM festival. Passade på att shoppa lite också. ;) Och idag var vi på Burlöv center och shoppade igen, fast hittade inte mycket.
Shopping
Igår köpte jag:
Armband från Thomas Sabo
Eiffeltornsberlock från Thomas Sabo (ska köpa fler berlocker snart, eiffeltornet ser ensamt ut)
Nagellack från H&M (kostade bara 9,50, mitt första från H&M. Har provat det idag och det var jättebra, täckande på första lagret! Pyttelitet, 3,2 ml).
Minimascara från Isadora (kostade också bara 9,50!)
Och idag:
Läppglans med solskyddsfaktor från Viva la Diva
Mascara
Även om jag inte brukar använda mascara så tycker jag väldigt mycket om den här! Stor och bra borste, även om mascaran är liten, 3 ml. Vanligtsvis kostar den 119 kr för 12 ml.
Fast det är inte på alla H&M, i Kristianstad och kanske några till.

Välkommen till min nya blogg!

Halloj! (:

Nu har jag skapat en ny blogg, så ni som läste min gamla får börja läsa den här istället, ska skriva i min gamla blogg om den. ;)

Den förra var ju min första blogg som jag provade lite att blogga med men den här blir nog bättre. ;)

 

Just nu kollar jag på Morden i Midsomer och har min kusin här som ska spela junior-EM i pingis imorgon så hon stannar här lite innan hon ska till Ryssland. Hon är en av ägarna till denna blogg.

 

Ska fixa header och sånt snart...


RSS 2.0